Friss munkáink

 • Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány

  10Október

  Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány


  Sikeres kampányt zárt közösen a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány és Publicity csapata!

  2023 elején ügynökségünk örömmel tett eleget a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány felkérésének, mely során feladatunk volt, hogy segítsük felhívni a figyelmet az alapítvány nemes céljaira.

  Az alapítvány munkatársai az év minden napján, napi 24 órában fáradhatatlanul dolgoznak az újszülött és koraszülött csöppségek megmentésén és szállításán. Feladatunk volt, hogy közvetítsük ennek a hivatásnak a fontosságát. Emellett kiemelt volt azoknak az adományoknak a jelentőségére felhívni a figyelmet, melyeket az állampolgárok az adóbevallásuk során felajánlanak, hiszen egyetlen százalék is hatalmas segítséget nyújthat az újszülötteknek.

  A kampány eredményeként az alapítvány hihetetlenül nagy támogatást kapott; összesen 46 millió forint adomány gyűlt össze, mely a tavalyi 1% felajánlásokból befolyt adományoknak a több, mint kétszerese, így életmentő munkájukat folytatni tudják.

  Reméljük, a jövőben is lesz alkalmunk hasonló nemes ügyek mellé állni, és további sikeres eredményeket elérni.

  Köszönjük mindenkinek, aki adója 1%-ának felajánlásával hozzájárult a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány munkájához!

Beszélgessünk?
Ugrás az oldal tetejére