Pályázat

Publicity-Aim Kft.

TÁJÉKOZTATÁS

A PUBLICITY-AIM KFT. VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST NYERT A EURÓPAI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ALAP ÁLTAL, 2019.07.31-ÉN KIADOTT „MIKRO, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM” CÍMŰ PÁLYÁZATON


A „Mikro, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram” című pályázaton cégünk 25.000.000 Ft visszatérítendő támogatást nyert.

Projekt címe: „Mikro, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram”, a projekt azonosítószáma: GINOP-8.3.5-18

Projekt befejezési dátuma: 2024.02.28.

A projekt célja:

A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. A támogatott beruházásnak olyan fejlesztést kell eredményeznie, ami javítja a technológiai felkészültséget. A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők.

Az alábbi feladatok valósultak meg a projekt célján belül:

A Publicity-Aim Kft. személyi jellegű költségek finanszírozására fordította a támogatás összegét a megvalósulás idejére.Beszélgessünk?
Ugrás az oldal tetejére