Online marketing

Mi érted vagyunk, hiszen a mi sikerünk, a te sikered!

 15 éves tapasztalattal rendelkező profi csapat vagyunk

Segítünk megtervezni és kivitelezni a legjobb online stratégiát, hogy a legolcsóbban érd el a célcsoportodat! Teljeskörű megjelenésre lesz szükséged az internet világában. Facebook, Instagram, TikTok, Google, Youtube, LinkedIn megjelenések? Az üzleti céljaidhoz mérten tervezzük meg a leghatékonyabb hirdetési platformokat.


Ne maradj le a versenytársaktól, hirdess a leggyorsabban fejlődő social média platformon, a TikTok-on. A közhiedelemmel ellentétben a magyar felhasználók 91%-a 18 éven felüli. A kis számú hirdető miatt jelenleg ez a  legolcsóbb megjelenési lehetőség az online világban.

A Google a leggyakrabban használt kereső a magyar népesség körében, jelenleg körülbelül 5,7 millió Facebook profil aktív van, aki napi 86 percet tölt az oldalon és már átléptük a 2 millió Instagram felhasználói számot is. A célközönségedet ezeken a platformokon lehet a legkönnyebben elérni.


Mi tudunk Neked ebben segíteni!


GYORSAN, EGYSZERŰEN, HATÉKONYAN – ÍGY DOLGOZUNK MI!


1. Ingyenes konzultáció: 

Átbeszéljük üzleti céljaidat, javaslunk tartalomtematikát, bemutatjuk a legújabb trendeket. Ezután alakítjuk ki neked a legmegfelelőbb marketing stratégiát.

2. Tartalomgyártás:

Az adott termékre vagy szolgáltatásra szabott  tartalmat gyártunk, hogy biztosan elérjük a megfelelő közönséget számodra. Rotációban alkalmazunk képes, videós, reals, külső linkes posztokat a jobb organikus elérés érdekében.

3. Facebook/ Instagram oldal audit: 

Átnézzük a weboldalt, a Meta és Google  hirdetéseket, és ha szükséges, javaslatokat teszünk és módosításokat végzünk rajta, hogy a lehető legjobb eredményeket hozza.

4. Hirdetési kampányterv: 

Céljaidhoz mérten, online marketing specialistánk kidolgozza a META, Google Ads, Pinterest, TikTok hirdetési tervet, a marketing stratégiát követve.

5. Hirdetési fiók beállítások:

A szükséges beállításokat elvégezzük, és ekkor történik meg a CSODA: felhúzzuk a kampányt és viszontláthatod hirdetésedet a Facebookon, az Instagramon, a Messengerben, az Instagramon, az Audience network-ön, Marketplace, a Google Adsben.

6. Kampányoptimalizálás: 

A kampányaidat folyamatosan optimalizáljuk, hogy minél eredményesebbek legyenek, jól konvertáljanak.

7. Riportok: 

Heti/ havi rendszerességgel elemzéseket küldünk arra vonatkozóan, hogy teljesítenek a kampányok.

+1, bónusz: 

Online marketing specialistánk folyamatosan a rendelkezésedre áll, e-mailban és telefonon is. Nálunk nincs rossz kérdés, minden kérdésnek örülünk, és mindent megválaszolunk!
​Akár már most felhívhatod: +36 20 775 5671!

ÁRAINK:

Áraink egyelőre csak tájékoztató jellegűek. Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk küldeni, látnunk kell a weboldaladat, és ismernünk kell az üzleti céljaidat.
Social Media/ Google Ads kampányaink setup költsége: 80.000-200.000 Ft (egyszeri költség)
​Social Media/ Google Ads kampányok optimalizálási költsége: 60.000-150.000 Ft (havi költség)

Ingyenes konzultációért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Más-más embereket máshol és másféle módon lehet elérni, de sokéves tapasztalatunk és a trendek változásai is azt mutatják, hogy a Facebook és Google Ads jelenlét támogatja egymást és egyiket kihagyva nem garantált a siker. A konkurenciád erre már rájött! Te mikor lépsz?Adatvédelmi nyilatkozat


Az ajánlatkérés után átbeszéljük az üzleti céljaidat, beszélgetünk egy kicsit a vevőidről, a piacról, felmérjük a konkurenciáidat. Majd ezután elkészítjük az online marketing statégiát. Hidd el, ha velünk dolgozol ez hosszú lesz és kifizetődő a cégednek.

A marketing tervben szerepelnek a vállalkozásod számára javasolt  online felületek, megoldások (web, hírlevél, social felületeket, kampányok, stb.) 

Mikkel foglalkozunk?
  • Facebook, Instagram, LinkedIn oldalakra tartalomgyártás, hirdetések kezelése, optimalizálása
  • Weboldal tartalmának kezelése, karbantartása
  • Google Ads hirdetések kezelése és optimalizálása
  • Keresőoptimalizálás
  • Blogok, hírlevelek írása
  • Influencer marketing


Beszélgessünk?
Ugrás az oldal tetejére