PPC Audit

Mi a célja a PPC kampányok auditjának?

Maximális teljesítmény a PPC kampányokban!
Akár új kampányt indítanál, akár a meglévőt szeretnéd optimalizálni, szakértői csapatunk részletes elemzést nyújt, amely segít azonosítani a hatékonyságot növelő lehetőségeket és a költségeket csökkentő megoldásokat.

A PPC kampányok gyorsan változó világában elengedhetetlen a rendszeres ellenőrzés és finomhangolás. Egy jól elvégzett PPC audit feltárja a kampány teljesítményét visszatartó problémákat.

Mit tartalmaz?

1. Átfogó kampányelemzés:

megvizsgáljuk a jelenlegi kampányok szerkezetét, kulcsszavait, hirdetési szövegeit és célzási beállításait. Feltárjuk az erősségeket és lehetőségeket.

2. Teljesítménymérés és adatgyűjtés :

elemezzük a kampányok teljesítményét a legfontosabb KPI-ok  alapján, hogy pontos képet kapjunk a jelenlegi helyzetről.

3. Kulcsszókutatás és versenytárs elemzés:

azonosítjuk azokat a kulcsszavakat, amelyek potenciálisan nagyobb forgalmat és konverziót hozhatnak, valamint elemezzük a versenytársak tevékenységét.

4. Hirdetési szövegek és kreatívok értékelése:

megvizsgáljuk, hogy a hirdetések mennyire vonzóak és relevánsak a célközönség számára, és javaslatot teszünk a javításukra.

5. Költségvetés és bidding stratégia:

felmérjük a költségvetés és a bidding (licitálási) stratégia hatékonyságát, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni a rendelkezésre álló forrásokból.

6. Ajánlások és optimalizálási javaslatok:

részletes, akciótervvel ellátott jelentést készítünk, amely konkrét lépéseket tartalmaz a kampányok hatékonyságának növelése érdekében.

Miért válaszd a Publicity Agencyt?

Szakértelem: több éves tapasztalattal rendelkezünk a PPC kampányok területén, és naprakészek vagyunk a legújabb trendekkel és technológiákkal.

Eredményorientált megközelítés: célunk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eredményeket érjék el, ezért minden auditunkat a teljesítmény maximalizálására fókuszálva végezzük és nem sales fókusszal.


Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretnéd, hogy PPC kampányaid a lehető legjobban teljesítsenek, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! Kérd ingyenes előzetes konzultációnkat, és tudd meg, hogyan segíthetünk a hirdetési célok elérésében.

Beszélgessünk?
Ugrás az oldal tetejére