Blog

 • Szuper irodai trükkök: így tehetsz testi-lelki kényelmedért a munkában is

  27Május

  Szuper irodai trükkök: így tehetsz testi-lelki kényelmedért a munkában is


  Mit tehetünk a kiégés ellen? Egy jellegtelen irodai közegben még az is elveszítheti motivációját, aki jól bírja a monotonitást – főleg, ha még a kényelmi szintje sem az igazi. De van 2in1 megoldás testi-lelki kényelmünk javítására!


  Számolj le a szürkeséggel!

  Izgalmas programokkal és baráti csevejjel nem dobhatjuk fel a munkában töltött időt, de aki hallott már a színterápiáról, tudja, hogy élénk színekkel könnyen befolyásolhatjuk hangulatunkat. Pláne, ha van választék, hogy mindenki a saját ízlése szerint tehesse ezt. Jó hírünk van azoknak, akinek fontos, hogy irodai környezetüket személyes igényeikre szabják: a Leitz ERGO WOW és Ergo COSY irodai ergonómiai termékcsalád pontosan azért jött létre, hogy feldobja a hétköznapokat extrém színekkel, okosan megtervezett formákkal és az irodai környezetbe illő új kiegészítőkkel. Csak választanunk kell!

  A Leitz Ergo WOW csuklótámasz kényelmesebbé teszi a gépelést

  Ergonómia a harmóniáért

  Elengedhetetlenné vált napjainkra, hogy ne csak a lelkünket, de a testünket is frissen tartsuk, és ehhez is hatékony segítséget nyújt a Leitz termékcsaládja. A színpompás termékeket arra tervezték, hogy bármilyen típusú irodai munkaállomáson támogassák a megfelelő keringést, támaszt nyújtsanak a helyes tartás érdekében, vagy egész egyszerűen ne hagyják ellustulni testünket - ezzel pedig frissen tartsák az elmét, hogy energikusabbak lehessünk a munkahelyünkön.

  Formáld igényeid szerint!

  A Leitz Ergo COSY és WOW termékek designerei azt is fontos szempontnak tartották, hogy lehetőséget adjanak neked az eszközök saját igényeid szerinti formálásra, használatra. A termékek rugalmas felhasználhatósága a te szükségeidhez, munkaállomásodhoz igazodik, így rendeltetésszerű használatukon felül szolgálják ki hétköznapi igényeidet, legyen szó éppen ülő- vagy állómunkáról.

  A Leitz Ergo Cosy asztali lábtámasz támogatja az egészséges testtartást és javítja a vérkeringést

  Milyen a gyakorlatban?

  Az irodai élet megpróbáltatásainak állatorvosi lovai a reklámügynökségek. Egy ügynökségben sosincs megállás; állandó a pörgés, folyton új ötletekkel kell előállni és sokszor a teendők bőven túlnyúlnak a munkaidőn is. A Publicity Agency a Leitz jóvoltából kipróbálhatta az Ergo WOW és COSY termékcsalád színes és ergonomikus kialakítású termékeit, így például a csuklótámaszt, az ülőpárnát, az álláskönnyítő szőnyeget, vagy éppen a lábtámaszt.

  A Leitz Ergo Cosy ülűpárna otthonra, irodába, vagy akár autóba is ideális

  Mit csináltak? Először is mindenki ízlése szerint csapott le a csodás kék, pink, sárga vagy fekete termékekre, majd kezdődött is a brainstorming a felhasználási lehetőségekről. Aki az állómunka híve, az ennek megfelelően rendezkedett be az álláskönnyítő szőnyeg és a tablet tartóként installált laptop állvány segítségével. A szövegírók a csuklótámaszokkal vették körbe magukat, hogy minden lehetséges pozícióban kényelmes legyen az egész napos klaviatúrabűvölés. A legtöbben pedig a lábtámaszokra kattantak rá, mert ezek rendkívül sokoldalú használatának köszönhetően új értelmet nyerhetett az irodai láblógatás: hintáztattak, megemeltek, pihentettek…mindent a megfelelő vérkeringés érdekében!

Beszélgessünk?
Ugrás az oldal tetejére