Blog

  • Facebook alapjai 1. – Hirdetési fiók

    16Október

    Facebook alapjai 1. – Hirdetési fiók


    Rendelkezel Facebook oldallal és most szeretnél elkezdeni hirdetni? Szükséged lesz hozzá egy hirdetési fiókra. Ezt a https://www.facebook.com/ads/manager/ linken tudod megtenni. Meg kell adnod az adatokat, mint például a vállalkozásod neve, székhelye stbstb. Ezeket természetesen később tudod módosítani. Be kell állítanod a pénznemet és a fizetéshez meg kell adnod egy bankkártyát. A Facebook Maestro kártyát nem, csak Mastercardot fogad el! Lehet hitel vagy debit is, de dombornyomottnak kell lennie. A Fizetési beállítások menüpontban a költési limitet is tudjuk szabályozni, hogy ne legyen túlköltés.

    Az oldaladra kitett posztokat meg tudod hirdetni az oldaladon közvetlenül, de ezt nem ajánljuk. Hozd létre a hirdetési fiókot és azon keresztül hirdess. Sokkal több lehetőséged van, hogy jól állítsd be a hirdetést és csak az a célcsoportodnak jelenjen meg a hirdetés.

    Elakadtál? Nem tudod megcsinálni a hirdetéseket? Kérj profi segítséget a Publicity online marketing divíziójától! Kérd ingyenes ajánlatunkat: https://publica.hu/socialmedia

Beszélgessünk?
Ugrás az oldal tetejére