Mi érted vagyunk, hiszen a mi sikerünk, a Te sikered!

Sikerorientált online megjelenést szeretnél a vállalkozásodnak? A legjobb helyen jársz! 10 éves tapasztalattal rendelkező profi csapatunk segít megtervezni és kivitelezni a legjobb stratégiát, hogy a legolcsóbban érd el a célcsoportodat! Teljeskörű megjelenésre lesz szükséged az internet világában.

AGoogle a leggyakrabban használt kereső a magyar népesség körében, jelenleg körülbelül 5,7 millió Facebook profil aktív van, aki napi 86 percet tölt az oldalon és már átléptük a 2 millió Instagram felhasználói számot is. A célközönségedet ezeken a platformokon lehet a legkönnyebben elérni. Mi tudunk Neked ebben segíteni.

Más-más embereket máshol és másféle módon lehet elérni, de sokéves tapasztalatunk és a trendek változásai is azt mutatják, hogy a Facebook és Google Ads jelenlét támogatja egymást és egyiket kihagyva nem garantált a siker. A konkurenciád erre már rájött! Te mikor lépsz?

Social Media kampányleírás és árak

KATTINTS IDE!

Google Ads kampányleírás és árak

KATTINTS IDE!

Teljes online marketing kampánymenedzsmentre kérd bátran ingyenes ajánlatunkat az alábbi telefonszámon (+36 20 569 8108) vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elérhetőségeink

+36 1 789 4070info@publica.huTelephely: 1095 Budapest, Mester u. 83/C. 205.
Székhely: 7800 Siklós, Felszabadulás u. 7/a
Pécsi iroda: 7626 Pécs, Koller utca 7. 3/33

Csapatunk